top of page

wie we zijn

Met een grote dosis creativiteit helpen wij, Josephine & Ruth, jouw idee, droom of plan te realiseren. Je zou ons creatieve realisten  kunnen noemen.

Ruth Slob.jpg
Josephine.jpg

Creatieve realisten

Tijdens ons werk in binnen- en buitenland hebben wij functies in uiteenlopende organisaties gehad. We werken op dit moment zowel op uitvoerend vlak, in het management als op beleidsniveau. We hebben dus ervaring met zowel kortlopende projectstructuren als met grote, complexe organisatiesystemen. Ook kennen we de wereld van fondsen en gemeentes van binnenuit. Hierdoor hebben we brede kennis van het hele cultuurveld: van boven naar beneden en van links naar rechts. Maar we staan het liefst dichtbij de werkvloer en de mensen: daar waar het écht gebeurt. 

We vinden het fantastisch om jouw idee, droom of plan tot werkelijkheid te maken. Maar we houden niet van luchtkastelen. We maken geen marketingplannenen we bieden geen complexe onderzoeksrapporten aan. 
Wat we wél doen is:

· luisteren, en analyseren wat jij voor ogen hebt

· concretiseren en structureren wat jij ambieert

· verbinden met wie of wat jij daarbij nodig hebt

​Doordat we samen met jou aan het werk gaan, kan jij het daarna helemaal zelf. Zo investeer jij in je eigen vakmanschap. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze mogelijkheden!

bottom of page