top of page

Agenda

Hieronder vind je de agenda met onze activiteiten. Wil je een dag(deel) bij ons komen werken? Dat kan! Tijdens werkdagen kun je bij ons aan de slag en alle vragen stellen die jij hebt over jouw project, organisatie of idee!

13 maart 2018 - Aan de slag bij De Coöperatie
Heidag met het team van De Coöperatie

 

11 april 2018 - Work In Progress Dag voor zzp'ers

Tijdens de work in progress-dag werken we samen met jou en 9 andere zzp'ers aan het antwoord op een voor jou belangrijke vraag. Bijvoorbeeld hoe je jouw netwerk beter in kan zetten, op welke manier je jouw ondernemingsplan kan aanscherpen of op welke manier je jouw persoonlijk leiderschap het beste in kan zetten om je bedrijf verder te brengen. Wij zorgen tijdens deze dag naast (praktische) tools om het antwoord op jouw vraag te vinden ook voor een heerlijke lunch! Nieuwsgierig? Wij vertellen je graag meer!

19 april 2018 - Work In Progress Dag voor organisaties

Tijdens de work in progress-dag werken we samen met 10 verschillende organisaties aan het antwoord op een belangrijke vraag die in jouw organisatie leeft. Bijvoorbeeld hoe jouw organisatie er in de toekomst uit moet zien, wat de positie van jouw organisatie is, hoe je innovatieve projecten kan opzetten of op welke manier je jouw leiderschap het beste in kan zetten om je team verder te brengen. Wij zorgen tijdens deze dag naast (praktische) tools om het antwoord op jouw vraag te vinden ook voor een heerlijke lunch! Nieuwsgierig? Wij vertellen je graag meer!

24 mei 2018 - Women in Cultural Business Diner

In het bruisende pand van UCo  organiseren wij onder het genot van een diner een avond voor ondernemende dames in de non-profit sector, die over zichzelf willen leren, anderen willen inspireren en hun sector willen laten groeien.
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


16 februari 2018 - Open werkplaatsdag 

Je kunt bij ons aan het werk met bijvoorbeeld het schrijven van subsidieaanvragen voor projecten om de deadline voor het Prins Bernhard Cultuurfonds te halen of om aan te vragen binnen het nieuwe beleid van het VSBfonds. Wij begeleiden je met verdiepende en strategische vragen om jouw aanvraag te verbeteren. Geef je op!

16 januari 2018 -Open werkplaatsdag 

Je kunt bij ons aan het werk met bijvoorbeeld subsidieaanvragen voor projecten voor het nieuwe culturele seizoen of het behalen van de deadline van de VMBO-regeling van het het Fonds Cultuurparticipatie (VMBO). Wij begeleiden je met verdiepende en strategische vragen om jouw aanvraag te verbeteren. Geef je op!

10 januari 2018 - Workshop Hilversum, ontdek je eigen waarde!

Subsidieaanvraag schrijven voor amateurkunstorganisaties in opdracht van Gemeente Hilversum

 

15 december 2017 - Workshop Ondernemerschap in beweging
Coaching ondernemers in de kunsteducatie i
n opdracht van Kunst Centraal  

12 december 2017 - Open werkplaatsdag

Werk bijvoorbeeld aan projecten in samenwerking met het primair onderwijs voor de Impuls Muziek of projecten rondom de Matthäus Passion 

30 november 2017 - Workshop Hilversum, ontdek je eigen waarde!
Subsidieaanvraag schrijven voor amateurkunstorganisaties in opdracht van Gemeente Hilversum

 

7 november 2017 - Open werkplaatsdag
Werk bijvoorbeeld aan cultuureducatieve projecten die in het schooljaar 2018-2019 gaan plaatsvinden 

2 november 2017 - Kennissessie No Man's Land 2017
Hoe verdien ik mijn passie terug i
n opdracht van De Coöperatie 

12 oktober 2017 - Open werkplaatsdag
Werk bijvoorbeeld aan projecten voor het nieuwe festivalseizoen of projecten in het kader van 2018 zoals het jaar van het Cultureel Erfgoed

22 september 2017 - Opening De Remise en UCo
Workshop "Duurzaamheid in de culturele sector"

18 september 2017 - Workshop "Interdisciplinair samenwerken"
In opdracht van Gemeente Hilversum

bottom of page